枪友会

搜索
热搜: 入门 指南 攻略
楼主: happyfrog

[强身健体] Ben picture after workout

4万

元老枪友

要努力的做到严肃认真的嬉皮笑脸。

开坛元勋NRA终身会员携枪执照

AMWF 发表于 2013-6-17 19:13
You are much stronger than me. But I probably can smoke you doing some endurance based PT. I've go ...

Never did thruster and burpees. What is your record?

I only did clean recently due to my shoulder issue, the max for me is about 125 lbs, only 3 reps.
面朝靶道,噼里啪啦
喜蛙
从明天起,做一个幸福的人
复装、速射,拼装AR
从明天起,关心枪支和弹药
我有一个靶场,面朝大山,噼里啪啦
从明天起,和每一个亲友通信
告诉他们我的幸福
那幸福的闪电告诉我的
我将告诉每一个人
给每一条AK每一把AR取一个温暖的名字
陌生人,我也为你祝福
愿你有一个灿烂的枪柜
愿你收尽天下好枪
愿你坐拥天下好弹
我只愿面朝靶道,噼里啪啦

4万

元老枪友

AMWF 发表于 2013-6-17 19:13
You are much stronger than me. But I probably can smoke you doing some endurance based PT. I've go ...

BTW, people here would love to see you post pictures.

Also don't get deceived by the posted pictures, those are taken after workout when muscles were pumped with blood. I appear to be kind of thin.
面朝靶道,噼里啪啦
喜蛙
复装、速射,拼装AR
告诉他们我的幸福
那幸福的闪电告诉我的
我将告诉每一个人
陌生人,我也为你祝福
愿你有一个灿烂的枪柜
愿你收尽天下好枪
愿你坐拥天下好弹

1万

老牌枪友

Don't be a pussy.

happyfrog 发表于 2013-6-17 19:18
Never did thruster and burpees. What is your record?

I only did clean recently due to my shoulder ...

My PR on burpees is 110 in 7 min. Thrusters? I don't know~

My current record is 135 by 2. But one being hang clean, the other being paused power clean. If I do power clean without pause, I probably can do more.

https://p.gr-assets.com/540x540/fit/hostedimages/1380389437/750517.gif

4万

元老枪友

AMWF 发表于 2013-6-17 19:23
My PR on burpees is 110 in 7 min. Thrusters? I don't know~

My current record is 135 by 2. But one ...

Impressive. Pictures please.
面朝靶道,噼里啪啦
喜蛙
复装、速射,拼装AR
告诉他们我的幸福
那幸福的闪电告诉我的
我将告诉每一个人
陌生人,我也为你祝福
愿你有一个灿烂的枪柜
愿你收尽天下好枪
愿你坐拥天下好弹

4万

元老枪友

Have to sleep now. Good night
面朝靶道,噼里啪啦
喜蛙
复装、速射,拼装AR
告诉他们我的幸福
那幸福的闪电告诉我的
我将告诉每一个人
陌生人,我也为你祝福
愿你有一个灿烂的枪柜
愿你收尽天下好枪
愿你坐拥天下好弹

1万

老牌枪友

happyfrog 发表于 2013-6-17 19:20
BTW, people here would love to see you post pictures.

Also don't get deceived by the posted pictu ...

Post my pix here? That ain't gonna happen.

OK, I'll tell you a trick that you may or may not know. Next time when you plan to show your abs, exhale all the air from your lungs (of course, if you can do it without drinking and eating the result would be better).

https://p.gr-assets.com/540x540/fit/hostedimages/1380389437/750517.gif

4万

元老枪友

AMWF 发表于 2013-6-17 19:28
Post my pix here? That ain't gonna happen.

OK, I'll tell you a trick that you may or may not know. ...

Hehe,you r so shy. Look at dengdengdeng and xiaomizhu.

I already cheated by posting pumped pictures. :  )

1万

老牌枪友

happyfrog 发表于 2013-6-17 19:31
Hehe,you r so shy. Look at dengdengdeng and xiaomizhu.

I already cheated by posting pumped pictur ...

Yeah, I'm carmera shy. I don't know who dengdengdeng is. I know xiaomizhu is a female member tho.

BTW: This is even more amazing~

http://www.youtube.com/watch?v=zHBQTpsQ9K0

PS: Just post some links for you~

https://www.facebook.com/HotChicksWithAbs

https://www.facebook.com/SheSquatsBro

http://she-squats-bro.tumblr.com

http://statigr.am/she_squatsbro

4万

元老枪友

If I work out like that, I need more wives.

1万

老牌枪友

happyfrog 发表于 2013-6-18 05:59
If I work out like that, I need more wives.

Testosterone shots through the roof

You don't need more wives. You just need more F'buddies or friends with benefits

4万

元老枪友

AMWF 发表于 2013-6-18 09:25
Testosterone shots through the roof

You don't need more wives. You just need more F'buddies  ...

Can't do. I believe couples should be faithful to each other, and my hot wife holds the same belief too.
面朝靶道,噼里啪啦
喜蛙
复装、速射,拼装AR
告诉他们我的幸福
那幸福的闪电告诉我的
我将告诉每一个人
陌生人,我也为你祝福
愿你有一个灿烂的枪柜
愿你收尽天下好枪
愿你坐拥天下好弹

1万

老牌枪友

happyfrog 发表于 2013-6-18 09:47
Can't do. I believe couples should be faithful to each other, and my hot wife holds the same belie ...

I personally believe that shit too. When I'm taken I ain't screwing around. But When I'm single, that's a whole different story.

1万

老牌枪友

三枪客NRA终身会员开坛元勋

Fallout 发表于 2013-5-17 08:17
好身材,一身肥肉的遮面飘过。。。

+1掩面而过,从出生以来就是胖纸
再好的deal也跳不动了。。。

4万

元老枪友

xinxin19 发表于 2013-6-18 17:08
+1掩面而过,从出生以来就是胖纸

believe it or not, I was once very fat too.
If you want to, you can do it, I think the key to lose weight is to control the eating, eat now rice, more vegie or meat, and eat less. You will feel hungry, but you have to hang on there, and do some cardio. In a month or two, you will see 5-10 lbs weight loss.
面朝靶道,噼里啪啦
喜蛙
复装、速射,拼装AR
告诉他们我的幸福
那幸福的闪电告诉我的
我将告诉每一个人
陌生人,我也为你祝福
愿你有一个灿烂的枪柜
愿你收尽天下好枪
愿你坐拥天下好弹

1万

老牌枪友

happyfrog 发表于 2013-6-18 16:47
believe it or not, I was once very fat too.
If you want to, you can do it, I think the key to los ...

赞,我是天生爱吃饼馒头饺子包子煎饼......加睡觉,胖纸因素都齐了。

4万

元老枪友

xinxin19 发表于 2013-6-18 18:01
赞,我是天生爱吃饼馒头饺子包子煎饼......加睡觉,胖纸因素都齐了。

well, what can I say, your ID image looks good. :  )
面朝靶道,噼里啪啦
喜蛙
复装、速射,拼装AR
告诉他们我的幸福
那幸福的闪电告诉我的
我将告诉每一个人
陌生人,我也为你祝福
愿你有一个灿烂的枪柜
愿你收尽天下好枪
愿你坐拥天下好弹

1万

老牌枪友

happyfrog 发表于 2013-6-18 17:17
well, what can I say, your ID image looks good. :  )

呵呵,做到低碳不容易啊,吃蛋白比例大会加速机体衰老,各有利弊。跑个小几十分钟,举举铃,打打球,保持一定运动量就好了。

4万

元老枪友

xinxin19 发表于 2013-6-18 18:21
呵呵,做到低碳不容易啊,吃蛋白比例大会加速机体衰老,各有利弊。跑个小几十分钟,举举铃,打打球,保持 ...

是啊,多吃蔬菜是最好的.我现在的饮食跟平常中国人一样,除了饭吃得少.
面朝靶道,噼里啪啦
喜蛙
复装、速射,拼装AR
告诉他们我的幸福
那幸福的闪电告诉我的
我将告诉每一个人
陌生人,我也为你祝福
愿你有一个灿烂的枪柜
愿你收尽天下好枪
愿你坐拥天下好弹

1万

老牌枪友

happyfrog 发表于 2013-6-18 17:29
是啊,多吃蔬菜是最好的.我现在的饮食跟平常中国人一样,除了饭吃得少.

我原来吃肉蛮多,但是看了food inc之后肉量暴减。

4万

元老枪友

xinxin19 发表于 2013-6-18 18:35
我原来吃肉蛮多,但是看了food inc之后肉量暴减。

我吃比较多的鱼来填补胃里的空虚。
面朝靶道,噼里啪啦
喜蛙
复装、速射,拼装AR
告诉他们我的幸福
那幸福的闪电告诉我的
我将告诉每一个人
陌生人,我也为你祝福