枪友会

搜索
热搜: 入门 指南 攻略
楼主: Mossberg

[实践射击] 中奖了squib load

4万

元老枪友

要努力的做到严肃认真的嬉皮笑脸。

开坛元勋NRA终身会员携枪执照

jerseyv 发表于 2014-7-27 10:55

看上去格洛克的枪管也不够扎实,如果两个kaboom的伤害一样的话

5万

国宝枪友

三枪客NRA终身会员开坛元勋

happyfrog 发表于 2014-7-27 15:30
看上去格洛克的枪管也不够扎实,如果两个kaboom的伤害一样的话

Even regular factory ammo can cause ploy frame gun to blow up:

5万

国宝枪友

枪管blew up跟frame有什么联系么?不懂...

4万

元老枪友

jerseyv 发表于 2014-7-27 16:02
Even regular factory ammo can cause ploy frame gun to blow up:

枪管blew up跟frame有什么联系么?不懂...+1
面朝靶道,噼里啪啦
喜蛙
从明天起,做一个幸福的人
复装、速射,拼装AR
从明天起,关心枪支和弹药
我有一个靶场,面朝大山,噼里啪啦
从明天起,和每一个亲友通信
告诉他们我的幸福
那幸福的闪电告诉我的
我将告诉每一个人
给每一条AK每一把AR取一个温暖的名字
陌生人,我也为你祝福
愿你有一个灿烂的枪柜
愿你收尽天下好枪
愿你坐拥天下好弹
我只愿面朝靶道,噼里啪啦

5万

国宝枪友

happyfrog 发表于 2014-7-27 16:13
枪管blew up跟frame有什么联系么?不懂...+1

乐蛙,俺也不知道你和楼上那位为什么这么问。他回我视频说 ”I'd rather choose a broken mag well over a flying extractor any day of the week.“ 这点俺是同意的。
我只是想提醒一下,那个视频里the ploy one did not just get a broken mag, it's extractor blew up, firing pin blew up, trigger blew up, frame cracked. its barrel also broken, 但我没说枪管炸膛和poly frame有关,maybe, maybe not.

4万

元老枪友

jerseyv 发表于 2014-7-27 16:28
乐蛙,俺也不知道楼上那位在问什么。

他是说,我们可以理解聚合物作的枪身的确可以想象不如钢做的枪身结实,但同样都是钢做的枪管,凭什么格洛克就开瓢了,但金箔的批示没有 ?这难道不是说格洛克的枪管本身就有问题?
面朝靶道,噼里啪啦
喜蛙
复装、速射,拼装AR
告诉他们我的幸福
那幸福的闪电告诉我的
我将告诉每一个人
陌生人,我也为你祝福
愿你有一个灿烂的枪柜
愿你收尽天下好枪
愿你坐拥天下好弹

5万

国宝枪友

jerseyv 发表于 2014-7-27 16:28
乐蛙,俺也不知道你和楼上那位为什么这么问。他回我视频说 ”I'd rather choose a broken mag well over a ...

“Even regular factory ammo can cause ploy frame gun to blow up:”

??

5万

国宝枪友

happyfrog 发表于 2014-7-27 16:40
他是说,我们可以理解聚合物作的枪身的确可以想象不如钢做的枪身结实,但同样都是钢做的枪管,凭什么格洛克 ...

具体原因不好定论。没准在炸膛那一瞬间frame有没有破对炸膛破坏结果也有影响。

5万

国宝枪友

gggghbr 发表于 2014-7-27 16:47
“Even regular factory ammo can cause ploy frame gun to blow up:”

??

blow up the frame...

4万

元老枪友

jerseyv 发表于 2014-7-27 16:51
具体原因不好定论。没准在炸膛那一瞬间frame有没有破对炸膛破坏结果也有影响。 ...

我觉得枪膛被炸开主要还是看枪管自己的构造.如果在爆炸力相当的情况下,格洛克还挡不住,但别的枪挡住了,那么,格洛克就有点挂不住了.
面朝靶道,噼里啪啦
喜蛙
复装、速射,拼装AR
告诉他们我的幸福
那幸福的闪电告诉我的
我将告诉每一个人
陌生人,我也为你祝福
愿你有一个灿烂的枪柜
愿你收尽天下好枪
愿你坐拥天下好弹

5万

国宝枪友

happyfrog 发表于 2014-7-27 16:58
我觉得枪膛被炸开主要还是看枪管自己的构造.如果在爆炸力相当的情况下,格洛克还挡不住,但别的枪挡住了,那 ...

这个得问专业人士了,我觉得主要看枪管自己,但是枪管不是封闭的,很难证明frame有没有影响结果。
另外,这个不光是extrator飞了,其他的也飞出来了

4万

元老枪友

dart 发表于 2014-7-27 08:27
wow。thank you!

“I believe the USP was literally tested for durability by HK by shooting out a  ...

don't believe everything they advertised:https://www.youtube.com/watch?v=hxvZ7S2WIXE
面朝靶道,噼里啪啦
喜蛙
复装、速射,拼装AR
告诉他们我的幸福
那幸福的闪电告诉我的
我将告诉每一个人
陌生人,我也为你祝福
愿你有一个灿烂的枪柜
愿你收尽天下好枪
愿你坐拥天下好弹

4万

元老枪友

jerseyv 发表于 2014-7-27 17:04
这个得问专业人士了,我觉得主要看枪管自己,但是枪管不是封闭的,很难证明frame有没有影响结果。
另外, ...

对,这个很难说.我总是还是觉得还是钢的可靠.
面朝靶道,噼里啪啦
喜蛙
复装、速射,拼装AR
告诉他们我的幸福
那幸福的闪电告诉我的
我将告诉每一个人
陌生人,我也为你祝福
愿你有一个灿烂的枪柜
愿你收尽天下好枪
愿你坐拥天下好弹

2万

元老枪友

▄︻̷̿┻̿═━一

NRA终身会员携枪执照

happyfrog 发表于 2014-7-27 20:07
don't believe everything they advertised:https://www.youtube.com/watch?v=hxvZ7S2WIXE

Yeah, maybe still frame will be better in this case? I will google what will happen to P226.
人逢大事有静气

4万

元老枪友

dart 发表于 2014-7-27 17:28
Yeah, maybe still frame will be better in this case? I will google what will happen to P226.

It depends, you know, if you put enough charge in there, it will always destroy the gun.

I think the most impressing test I have seen is on Russian Mosin Nagant, man, it really can hold up all kinds of abuse.
面朝靶道,噼里啪啦
喜蛙
复装、速射,拼装AR
告诉他们我的幸福
那幸福的闪电告诉我的
我将告诉每一个人
陌生人,我也为你祝福
愿你有一个灿烂的枪柜
愿你收尽天下好枪
愿你坐拥天下好弹

5万

国宝枪友

觉得这段讲得满有道理:
"I think that the answer is that it depends upon how great the pressure overload actually is. I am aware of one instance in which a shooter failed to remove an obstruction (cleaning rag) from the inside of his Glock 21 barrel before firing the gun. Needless to say, there was a problem. The pistol held together, but high-pressure gases from the blown case vented out around the trigger and severely "flame cut" the man's trigger-finger, nearly severing it! At the same time, we've seen pictures of Glocks with reportedly KB-damaged frames as well as blown barrels in some instances with no injuries reported. I've also seen pictures of reported kabooms in all-steel revolvers and semiautomatics with some causing catastrophic failures. That said, given a choice, if I had to suffer a KB with a handgun, I'd prefer to take my chances with a steel-frame than one of aluminum or polymer, but add that I think more important than frame material is where the trigger opening in the frame is located relative to rear of the chamber and how filled it is (or isn't) by the trigger. Looking downward from where the rear of the chamber is, can we see out around the trigger? In other words, is it a "straight shot" out for high-pressure gases from a blown case or is this opening either farther forward or the opening 90-degress from vertical, such as with the 1911's sliding trigger design? I personally believe that the latter two designs are safer than those designs allowing "straight shots" out around the trigger for escaping high-pressure gases."

高级枪友

我前面把grain和 gram搞混了。115 gr全重 12 克,弹壳4克,火药应该只有零点几克,很难根据重量量出差别。复装的朋友应该知道。

1万

老牌枪友

认证教员

捅子弹,发帖子,动作真快!

我买了 freedom 和 Tula 各1000发,现在打了各 500 发,还好。
我觉得这是小概率事件,早碰上了,以后发生的机会肯定少。

看到你抓了16只浣熊?确定是16只而不是16次?或者16只次?
前两年有一对浣熊来过我家好几次,偷了几只鸡。今年总算没来了,换了只狐狸,把剩下的鸡都咬死/吊走了。

2万

元老枪友

手枪新枪手 发表于 2014-7-27 19:32
捅子弹,发帖子,动作真快!

我买了 freedom 和 Tula 各1000发,现在打了各 500 发,还好。

你家的鸡窝怎么造的?能加强一下么?

2万

元老枪友

看得俺都不敢练速射了。。。。