枪友会

搜索
热搜: 入门 指南 攻略

[刀枪杂谈] PWS for $1799? is it a fair price?

1万

老牌枪友

楼主

I want to get a PWS and find some CA legal version which will cost me $1799 before taxes.
My questions are:
1. Is it a fair price?
2. Should I get 14.5" or 16" barrel?
3. FSC or Triad Compensator?

Thanks a lot in advance.

1万

老牌枪友

沙发
问问现金会不会便宜, 我这里local 店也是这个价, 现金给3% 折扣。 14.5"的轻不少

4万

元老枪友

要努力的做到严肃认真的嬉皮笑脸。

开坛元勋NRA终身会员携枪执照

板凳
No, you would see some around 1500-1600, go check out on www.gunwatcher.com
面朝靶道,噼里啪啦
喜蛙
从明天起,做一个幸福的人
复装、速射,拼装AR
从明天起,关心枪支和弹药
我有一个靶场,面朝大山,噼里啪啦
从明天起,和每一个亲友通信
告诉他们我的幸福
那幸福的闪电告诉我的
我将告诉每一个人
给每一条AK每一把AR取一个温暖的名字
陌生人,我也为你祝福
愿你有一个灿烂的枪柜
愿你收尽天下好枪
愿你坐拥天下好弹
我只愿面朝靶道,噼里啪啦

4万

元老枪友

地板
see this, found by using gunbroker:
Price: $1,640.59 PWS MK1MOD1 223WYLDE 16.1" 30RD BLK
this is not the best price I have seen, you may want to monitor this for some time to get a better price
https://www.ironsightsfirearms.c ... d-blk-p-189457.html
面朝靶道,噼里啪啦
喜蛙
复装、速射,拼装AR
告诉他们我的幸福
那幸福的闪电告诉我的
我将告诉每一个人
陌生人,我也为你祝福
愿你有一个灿烂的枪柜
愿你收尽天下好枪
愿你坐拥天下好弹

4万

元老枪友

This one on gunbroker only ask for 1549, I would say this is a very good price:
Primary Weapon Systems MK116 Mod 1 223 PWS MK 1
http://www.gunbroker.com/Auction/ViewItem.aspx?Item=397942635
面朝靶道,噼里啪啦
喜蛙
复装、速射,拼装AR
告诉他们我的幸福
那幸福的闪电告诉我的
我将告诉每一个人
陌生人,我也为你祝福
愿你有一个灿烂的枪柜
愿你收尽天下好枪
愿你坐拥天下好弹

1万

老牌枪友

happyfrog 发表于 2014-3-4 10:24
see this, found by using gunbroker:
Price: $1,640.59 PWS MK1MOD1 223WYLDE 16.1" 30RD BLK
this is n ...

Thanks, but it is not a Ca legal version..... za zheng

1万

老牌枪友

OutofTune 发表于 2014-3-4 10:47
Thanks, but it is not a Ca legal version..... za zheng

网店便宜200左右其实和lcoal买差不多吧, 一样收税, 而且还有transfer fee, CA legal的网上也不好找

1万

老牌枪友

novice 发表于 2014-3-4 11:11
网店便宜200左右其实和lcoal买差不多吧, 一样收税, 而且还有transfer fee, CA legal的网上也不好找 ...

$100 difference...

2万

元老枪友

开坛元勋

活塞枪可以搞,但是一定要搞零件通用的比如AK,或者SCAR这样有FNH大厂支持的。

PWS这样的piston AR,零件不通用,只有它一家有,一个小破厂子说不定哪天就破产了。。。买枪时就把配件买了吧,要不就买两把,一把打,一把屯着做配件
Guns
Lots of guns.

1万

老牌枪友

所以说问问有没有cash discount, 有的话就差不多了。 local 买有问题好找人啊

1万

老牌枪友

flyingspur 发表于 2014-3-4 11:18
活塞枪可以搞,但是一定要搞零件通用的比如AK,或者SCAR这样有FNH大厂支持的。

PWS这样的piston AR,零件 ...

......

2万

元老枪友

开坛元勋

第一只AR不用花太多钱,没米就PSA丐帮AR,这里几十人用的好好的,会不够你用吗? 你要去阿富汗还是叙利亚

烧包就DD,KAC,LMT,Noveske
Guns
Lots of guns.

1万

老牌枪友

flyingspur 发表于 2014-3-4 11:24
第一只AR不用花太多钱,没米就PSA丐帮AR,这里几十人用的好好的,会不够你用吗? 你要去阿富汗还是叙利亚
...

+1, 我现在就狠劲造我的丐帮PSA AR, 先熟悉AR15, 以后有想法了再有针对性的买好的。 不过BCG, CH 建议买好的, 反正可以互换。

1万

老牌枪友

flyingspur 发表于 2014-3-4 11:24
...

za zheng!!!
probably, I like DD better...

4万

元老枪友

OutofTune 发表于 2014-3-4 10:47

buy a complete PSA lower or whatever lower you trust, then buy a PWS complete upper which I think probably should be CA legal, and bingo, you just put the two together by pushing two pins.
面朝靶道,噼里啪啦
喜蛙
复装、速射,拼装AR
告诉他们我的幸福
那幸福的闪电告诉我的
我将告诉每一个人
陌生人,我也为你祝福
愿你有一个灿烂的枪柜
愿你收尽天下好枪
愿你坐拥天下好弹

1万

老牌枪友

happyfrog 发表于 2014-3-4 12:45
buy a complete PSA lower or whatever lower you trust, then buy a PWS complete upper which I think  ...

Thanks, can you send me the link of CA legal lower you mentioned ?
how much will cost in total?
for the PWS upper itself will cost 1299 before taxes, so 1799-1299=500....
as I know, i a good lower will cost about 400...so no much difference between buying a whole gun and assembling one yourself?

4万

元老枪友

OutofTune 发表于 2014-3-4 13:47
Thanks, can you send me the link of CA legal lower you mentioned ?
fo ...

I am not sure about that, just keep an eye on anything such as psa, or spiketactical's lower you can find on places such as aimsurplus.com. I bought a complete lower(psa, MOE), for just $165 around last Xristmas. So you must be able to find something like that if you search on gunbroker, if not as good price, close to that price.
面朝靶道,噼里啪啦
喜蛙
复装、速射,拼装AR
告诉他们我的幸福
那幸福的闪电告诉我的
我将告诉每一个人
陌生人,我也为你祝福
愿你有一个灿烂的枪柜
愿你收尽天下好枪
愿你坐拥天下好弹

4万

元老枪友

fo ...

for example, psa has a few CA compliant AR-15 lowers, but temporarily out of stock, just keep checking it everyday, it will be back on shelf at some point.
http://palmettostatearmory.com/i ... 5/ca-compliant.html
面朝靶道,噼里啪啦
喜蛙
复装、速射,拼装AR
告诉他们我的幸福
那幸福的闪电告诉我的
我将告诉每一个人
陌生人,我也为你祝福
愿你有一个灿烂的枪柜
愿你收尽天下好枪
愿你坐拥天下好弹

4万

元老枪友

fo ...

or here you can buy lower parts and put them together:
http://www.aimsurplus.com/produc ... id=805&fprdct=1
http://www.aimsurplus.com/produc ... ower+Receiver+Parts
面朝靶道,噼里啪啦
喜蛙
复装、速射,拼装AR
告诉他们我的幸福
那幸福的闪电告诉我的
我将告诉每一个人
陌生人,我也为你祝福
愿你有一个灿烂的枪柜
愿你收尽天下好枪
愿你坐拥天下好弹

1万

老牌枪友

happyfrog 发表于 2014-3-4 17:08
for example, psa has a few CA compliant AR-15 lowers, but temporarily out of stock, just keep chec ...

多谢多谢!