枪友会

搜索
热搜: 入门 指南 攻略

[枪械知识] 问个枪械保修的问题,请懂的枪友回答一下。

禁止访问

楼主
我已经在线填了保修信息,然后最后制造商给出如下信息:

请问我接下来该怎样做? 这里似乎并没有提供shipping label,是不是我需要自己付邮费? 是来回的还是单程的邮费? 哪个快递能运送这种保修的枪支??
谢谢 有经验的请回答一下

Shipping Instructions
PRINT A COPY OF THIS SERVICE TICKET WITH SERVICE DETAILS, AND PLACE INSIDE THE BOX WITH THE FIREARM YOU ARE RETURNING
  • Ship the firearm postage paid, via your chosen carrier to the address below. (We will not accept C.O.D. shipments)
  • Reference your service ticket number on the outside of the box. You may use the below shipping label for your convenience.
  • IMPORTANT: Make absolutely certain your firearm is unloaded.
  • Do not send ammunition with your firearm.
  • Remove all accessories (scopes, slings, etc).
  • Ship your firearm in a suitable container, packaging it securely to prevent parts from shifting and/or damage during shipping.

Ship To
Mossberg Product Service CenterATTN: Service Ticket ID 145181
Eagle Pass Industrial Park
1001 Industrial Blvd.
Eagle Pass, TX 78852

禁止访问

沙发
CiTY_HuNTeR 发表于 2022-4-7 16:19
这不是写的挺清楚了么,你自己付邮费寄回去,不要带ammo和任何附件,这基本都是各家的常规要求。修好后寄回 ...

谢了,就是确认一下,免得出问题。

禁止访问

板凳
CiTY_HuNTeR 发表于 2022-4-7 16:19
这不是写的挺清楚了么,你自己付邮费寄回去,不要带ammo和任何附件,这基本都是各家的常规要求。修好后寄回 ...

发邮件给我说要八个星期,可能更久。
我的个老天爷

禁止访问

地板
fisherman188 发表于 2022-4-7 17:14
这些便宜的美国枪厂都搞这种自负邮费的保修。如果枪能自己折腾,就别寄回去了。邮费都不一定划得来。
我的s ...

我自己试过一下 折腾不好,还是寄回去算了。

禁止访问

双筒 发表于 2022-4-7 17:31
给他们的客服打个电话,客气的跟人家说明你的枪是什么毛病,如果他们觉得是枪的毛病在保险范围里的,有可 ...

那个客服电话可难打了,我就没打通过。 写邮件也不回。